Ανακοίνωση


Αγαπητοί συνεργάτες,

Τα τελευταία δύο έτη βιώνουμε παγκοσμίως τις συνέπειες της λοίμωξης που προκάλεσε ο ιός SARS-CoV 2 (2019), η οποία ανακηρύχθηκε σε πανδημία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οπλισμένοι με πολλή υπομονή, θετική σκέψη και αισιοδοξία αξιοποιήσαμε την εν λόγω συγκυρία για να βελτιωθούμε και να βελτιώσουμε το επίπεδο των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.

– Μεταφέραμε το γραφείο μας στην οδό Αμερικής, αριθμός 97, στον 1ο όροφο, σε έναν χώρο, στον οποίο τόσο εμείς, όσο και οι συνεργάτες μας εργαζόμαστε με ευχαρίστηση.

– Ανανεώσαμε την ιστοσελίδα μας www.sarri.gr, για την πληρέστερη ενημέρωσή σας αναφορικά με τις υπηρεσίες και τις υποθέσεις μας.

– Δημιουργήσαμε το Κεφάλαιο «Απλά και Χρήσιμα» στην ιστοσελίδα μας, στο οποίο απαντάμε σε δικές σας ερωτήσεις, λύνοντας τις απορίες σας για απλά ζητήματα της καθημερινότητας.

– Δημιουργήσαμε το δικό μας ιστολόγιο και αναπτύξαμε τις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης LinkedIn, Twitter, Facebook και Instagram, με στόχο να σας ενημερώνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα με την αποστολή ενημερωτικών δελτίων και με τις δημοσιεύσεις μας, αντίστοιχα.

– Μεταβήκαμε από την χρήση του Alma στην έκδοση  Alma Next της Νομικής Βιβλιοθήκης για τη βελτίωση του τρόπου ηλεκτρονικής διαχείρισης και αρχειοθέτησης του γραφείου μας.

– Υποστηρίξαμε τις δράσεις του Χαμόγελο του Παιδιού, γιατί οι στόχοι μας αποκτούν νόημα, όταν χαμογελούν περισσότερα παιδιά.

Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας και την εμπιστοσύνη σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συνεχή βελτίωση του επιπέδου των παρεχομένων από εμάς υπηρεσιών για την διασφάλιση των συμφερόντων σας και την επίτευξη των στόχων σας.

Ειρήνη Α. Σαρρή